A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Комунальна установа
"Інклюзивно-ресурсний центр"
Клесівської селищної ради
Сарненського району Рівненської області

Гібридний тренінговий тур у м. Одеса

Дата: 23.02.2024 13:43
Кількість переглядів: 11

 

З 19 по 23 лютого в м. Одеса відбувся гібридний тренінговий тур пілотних громад Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» на тему: «Сучасні технології та послуги соціального значення (зокрема реабілітації в умовах воєнного стану). Кращі практики м. Одеси". В рамках Проєкту «Аналіз доступності, чутливості до конфліктів та перспектив розвитку міжмуніципальних соціальних послуг у пілотних громадах Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», який реалізується Громадською організацією «Фундація «Простір».

На заході зібралися учасники з 7 областей України. Представником від Клесівської територіальної громади була директор ІРЦ Ірина Панекало.

Метою візиту було ознайомленння та взяття "на озброєння" передового досвіду закладів соціального обслуговування населення м. Одеси, які успішно реалізують інклюзивні програми та технології в соціальних та реабілітаційних установах. Тиждень корисних та потрібних активностей, відвідування центрів соціального, реабілітаційного, інклюзивного значення. Справжній захват викликав центр по наданні консультаційних послуг Ветеран.Хаб, де військові та їх сім'ї мають змогу отримати послуги психолога, юриста, соціального працівника.

Подібні зустрічі надихають творити та впроваджувати досвід у себе вдома наскільки це можливо.

Захід проведений за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень